Loading...

Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze klanten, waarbij onze deskundigheid en kwaliteit de basis is.

Hans Versluis
Eigenaar

Betrokken en kundig

Onze vakkundige medewerkers zijn actief betrokken bij onze klanten.
We houden de lijnen kort, zijn toegankelijk en informeel. We nemen voldoende tijd om te weten wat belangrijk is voor onze klanten. Onze werkwijze stemmen we af op de behoefte die de klant heeft. Geen uniformiteit. Maar klantgericht, vanuit een open en heldere communicatie.

Wij zijn door onze kennis en ervaring uitstekend in staat om controles uit te voeren bij non-profit organisaties en middelgrote ondernemingen.

Ons team

Hans Versluis

Hans
Versluis

Accountant (RA)
Hans is als registeraccountant (RA) in 1999 gestart met het kantoor. Hoewel sindsdien de kwaliteitseisen scherp zijn aangepast, blijft voor hem de mens als ondernemer of bestuurder centraal staan. Hans is geboren op 22 december 1970.
Ruth Kromwijk

Ruth Kromwijk

Accountant (AA)
Ruth combineert op een evenwichtige manier haar moederschap met haar werk als accountant. Sinds 2011 is zij accountant-administratieconsulent (AA). Door haar open houding en communicatie is het voor relaties prettig om met haar te werken. Ze werkt sinds 2007 bij het kantoor.

Nathan Tramper

Assistent Accountant
Nathan Tramper is eind 2017 bij ons komen werken. Hij heeft ervaring bij een groot accountantskantoor en als financieel verantwoordelijke bij een non-profit organisatie. Nathan volgt nu een accountantsopleiding in Breda.
Corina Verstoep

Corina
Verstoep

Assistent accountant
Corina is een ervaren, zelfstandige assistent, zowel in de controle van non-profit organisaties als in de samenstelpraktijk. Door haar kennis kan zij op vrijwel elke opdracht ingezet worden.
Wendy van Harten

Wendy
van Harten

Office manager / lonen
Wendy is alert, scherp en verrassend. Hierdoor levert ze vanuit haar algemene rol op kantoor een unieke bijdrage. Daarnaast is zij een zorgvuldig en accuraat loonadministrateur.

Mark
Langerak

Assistent accountant
Mark Langerak is een jonge administratieve kracht die zich wil ontwikkelen tot accountant. Hij volgt in Breda de HBO opleiding Accountancy en doet brede ervaring op tijdens het werk op kantoor. Mark werkt sinds mei 2018 op ons kantoor.

Marc
van Randwijk

Assistent accountant
In 2013 is Marc bij het team gekomen. Daarvoor heeft hij bij andere accountantskantoren gewerkt. Met zijn ervaring, HBO Accountancy opleiding en fiscale opleiding, kan hij goed zelfstandig functioneren en is geen probleem of vraag te moeilijk voor hem.

Nieuwe
medewerkers

Nieuwe medewerkers:

  • Jens Albers
  • Jeffrey Papenburg
  • Jan van Lit

Video’s

Onze klanten over Versluis Accountancy

Versluis Accountancy is flexibel, oplossingsgericht, meedenkend en adviserend. De vruchtbare samenwerking met Versluis Accountancy stelt ons in staat te doen waar wij goed in zijn namelijk het bouwen van Vruchtensapmachines.

Een zeer betrouwbare en deskundige partner die zijn afspraken nakomt, zoals je van je accountant verwacht. Maar ook proactief, meedenkend en verantwoordelijkheid nemend waar dat gewenst en mogelijk is. 

Rob Risseeuw, Rovict te Soest

Onze samenwerking kenmerkt zich door een hoge mate van persoonlijke aandacht en kundig en betrouwbaar advies. Ik ben daarom meer dan tevreden met onze accountant

Erik de Ruiter, SRS te Schoonhoven

Mijn ervaring is dat Versluis Accountancy op een prettig doeltreffende wijze de administratie onder de loep neemt. Hun kritische blik wordt, door rekening te houden met onze bedrijfscultuur, als bijzonder prettig ervaren.

De verscheidenheid in werkzaamheden, waar je zelf zoveel mogelijk voor verantwoordelijk bent, en de ongedwongen werksfeer maken dat Versluis Accountancy een fijn en leerzaam bedrijf is om bij te werken.

Wil je meer weten over het werken bij Versluis Accountancy? Bekijk onze vacatures!

Corina Verstoep
Assistent accountant