Loading...

Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze klanten, waarbij onze deskundigheid en kwaliteit de basis is.

Hans Versluis
Eigenaar

Betrokken en kundig

Onze vakkundige medewerkers zijn actief betrokken bij onze klanten.
We houden de lijnen kort, zijn toegankelijk en informeel. We nemen voldoende tijd om te weten wat belangrijk is voor onze klanten. Onze werkwijze stemmen we af op de behoefte die de klant heeft. Geen uniformiteit. Maar klantgericht, vanuit een open en heldere communicatie.

Wij zijn door onze kennis en ervaring uitstekend in staat om controles uit te voeren bij non-profit organisaties en middelgrote ondernemingen.

Ons team

Hans
Versluis

Accountant (RA)
Hans is als registeraccountant (RA) in 1999 gestart met het kantoor. Hoewel sindsdien de kwaliteitseisen scherp zijn aangepast, blijft voor hem de mens als ondernemer of bestuurder centraal staan. Hans is geboren op 22 december 1970.

Ruth Kromwijk

Accountant (AA)
Ruth combineert op een evenwichtige manier haar moederschap met haar werk als accountant. Sinds 2011 is zij accountant-administratieconsulent (AA). Door haar open houding en communicatie is het voor relaties prettig om met haar te werken. Ze werkt sinds 2007 bij het kantoor.

Nathan Tramper

Assistent Accountant
Nathan Tramper is eind 2017 bij ons komen werken. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het verwerken van boekhoudingen bij diverse werkgevers en is nu gestart met de HBO Accountancy opleiding.

Corina
Verstoep

Assistent accountant
Corina is een ervaren, zelfstandige assistent, zowel in de controle van non-profit organisaties als in de samenstelpraktijk. Door haar kennis kan zij op vrijwel elke opdracht ingezet worden.

Wendy
van Harten

Secretaresse / lonen
Wendy is alert, scherp en verrassend. Hierdoor levert ze vanuit haar algemene rol op kantoor een unieke bijdrage. Daarnaast is zij een zorgvuldig en accuraat loonadministrateur.

Marc
van Randwijk

Assistent accountant
In 2013 is Marc bij het team gekomen. Daarvoor heeft hij bij andere accountantskantoren gewerkt. Met zijn ervaring, HBO Accountancy opleiding en fiscale opleiding, kan hij goed zelfstandig functioneren en is geen probleem of vraag te moeilijk voor hem.

Tijdelijke
krachten

Onze tijdelijke/zzp medewerkers:
– Marianne Jansen
– Jan Pieter van Tilburg
– Remco de Hoop
– Julian van Schaik

Onze klanten over Versluis Accountancy

Versluis Accountancy is flexibel, oplossingsgericht, meedenkend en adviserend. De vruchtbare samenwerking met Versluis Accountancy stelt ons in staat te doen waar wij goed in zijn namelijk het bouwen van Vruchtensapmachines.


Een zeer betrouwbare en deskundige partner die zijn afspraken nakomt, zoals je van je accountant verwacht.
Maar ook proactief, meedenkend en verantwoordelijkheid nemend waar dat gewenst en mogelijk is


Rob Risseeuw, Rovict te Soest

Onze samenwerking kenmerkt zich door een hoge mate van persoonlijke aandacht en kundig en betrouwbaar advies. Ik ben daarom meer dan tevreden met onze accountant

Erik de Ruiter, SRS te Schoonhoven

Mijn ervaring is dat Versluis Accountancy op een prettig doeltreffende wijze de administratie onder de loep neemt.
Hun kritische blik wordt, door rekening te houden met onze bedrijfscultuur, als bijzonder prettig ervaren.

De verscheidenheid in werkzaamheden, waar je zelf zoveel mogelijk voor verantwoordelijk bent, en de ongedwongen werksfeer maken dat Versluis Accountancy een fijn en leerzaam bedrijf is om bij te werken.

Wil je meer weten over het werken bij Versluis Accountancy? Bekijk onze vacatures!

Corina Verstoep
Assistent accountant