Betrokken en kundig

Met de juiste balans tussen ons zakelijk en privé leven, weten onze vakmensen het beste uit zichzelf en daarmee uit onze klanten te halen. We houden de lijnen kort, zijn toegankelijk en informeel. We nemen voldoende tijd om te weten wat belangrijk is voor onze klanten. Onze werkwijze stemmen we af op de behoefte die de klant heeft. Geen uniformiteit, maar klantgericht, vanuit een open en heldere communicatie.

Ruth Kromwijk

Accountant Administratieconsulent (AA)

Ruth combineert op een evenwichtige manier haar moederschap met haar werk als accountant. Door haar open houding en communicatie is het voor relaties prettig om met haar te werken.

Hans Versluis

Register Accountant (RA)

Hans is als registeraccountant (RA) in 1999 gestart met het kantoor. Hoewel sindsdien de kwaliteitseisen scherp zijn aangepast, blijft voor hem de mens als ondernemer of bestuurder centraal staan.

Corina Verstoep

Assistent Accountant

Corina is een ervaren, zelfstandige assistent, zowel in de controle van non-profit organisaties als in de samenstelpraktijk. Door haar kennis kan zij op vrijwel elke opdracht ingezet worden.

Nathan Tramper

Accountant Administratieconsulent (AA)

Nathan Tramper heeft in 2022 zijn opleiding afgerond en zijn AA titel behaald. Hij heeft zijn studie voortgezet aan de universiteit om door te groeien tot registeraccountant. Sinds 2017 is Nathan werkzaam bij ons kantoor, daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij een groot accountantskantoor en als financieel verantwoordelijke bij een non-profit organisatie.

Mark Langerak

Assistent Accountant

Mark Langerak is een jonge administratieve kracht die zich wil ontwikkelen tot accountant. Hij volgt in Breda de HBO opleiding Accountancy en doet brede ervaring op tijdens het werk op kantoor.

Marc van Randwijk

Assistent Accountant

Marc heeft veel ervaring, een HBO Accountancy opleiding en fiscale opleiding. Hierdoor kan hij goed zelfstandig functioneren en is geen probleem of vraag te moeilijk voor hem.

Annelie de Hoop

Assistent Accountant

Annelie is in 2021 begonnen bij Versluis en zij heeft zeker de intentie om na haar HBO opleiding verder te gaan. We laten ons graag verrassen door haar verdere ontwikkeling!

Jens Albers

Assistent Accountant

Geef een concrete opdracht aan Jens en hij voert het uit. Samenstellen of controle. Hij is beschikbaar. Vanaf 2018 is hij als assistent werkzaam en we hopen de komende jaren blijvend met hem te werken.

Wendy van Harten

Loonadministrateur/Office Manager

Wendy is alert, scherp en verrassend. Hierdoor levert ze vanuit haar algemene rol op kantoor een unieke bijdrage. Daarnaast is zij een zorgvuldig en accuraat loonadministrateur. In arbeidsrecht heeft zij haar uitdaging op kantoor gevonden.

Flexibele krachten

David Janse

Laura Versluis