Ontdek onze diensten: 

Accountancy
Administratie en belasting
Advies
detachering

Kleine organisatie op topniveau

Versluis Accountancy combineert de voordelen van een kleinschalige organisatie met die van een professionele organisatie met specialistische kennis. Onze vergunning van de AFM en lidmaatschap van de SRA en NBA stellen ons in staat ons werk op topniveau uit te voeren. Onze focus beperkt zich echter niet alleen tot het financiële gedeelte van uw organisatie. Ons hechte team van betrokken specialisten zijn oprecht geïnteresseerd in u, uw bedrijf en uw familie. Dat is de kracht van Versluis Accountancy.

Accountancy en belastingadvies vormen de basis van onze dienstverlening, waar nodig aangevuld met specialistische kennis.

Wij zijn door onze kennis en ervaring uitstekend in staat om controles uit te voeren bij non-profit organisaties en middelgrote ondernemingen.

Versluis Accountancy heeft de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” omarmt en neemt adequaat actie. Binnen onze organisatie wordt er op toegezien dat het publieke belang wordt gewaarborgd. Onze kernwaarden zijn gericht op kwaliteit en een professioneel kritische houding.

Samenwerking

Ter uitvoering van onze werkzaamheden werken wij samen met hoogopgeleide bedrijfsjuristen en belastingadviseurs. Voor het belastingadvies maken wij veelal gebruik van Van Heugten & Dekker Belastingadviseurs te Veenendaal.

Meer weten of direct onze hulp inschakelen?

CONTACT OPNEMEN